Érd 

konténeres hulladékszállítás

Konténer rendelés:
Érd

Telefonszám 

+3620 281 3637

Szeretnél online rendelni és utalással fizetni? 

.Nézd meg milyen kedvezményekkel jár!

Konténer szállítási árak

SITT(Építési hulladék)

Építési és bontási hulladék :kő, tégla, beton, cserép, csempe, homok; agyag, kavics, föld

Ebbe a konténerbe ne tegyél zöld hulladékot, lom hulladékot; veszélyes hulladékot(pala,kátrány) illetve más egyebet a felsoroltakon kívül!

Vegyes hulladék (lom+építési+zöld)

Építési és bontási hulladék :kő, tégla, beton, cserép, csempe, homok; agyag, kavics, föld, bútor,; szőnyeg; papír; fa; fém; üveg, zöld hulladék, stb...                                                          Ebbe a konténerbe ne tegyél veszélyes illetve elektromos háztartási eszközöket. 

Lom hulladék

Lomtalanítás, költözés/felújítás során keletkező hulladék: bútor, szőnyeg,textil, edények, fém, fa, üveg, papír, stb...elszállítása                                 Ebbe a konténerbe ne tegyél se zöld hulladékot se építési hulladékot és veszélyes hulladékot se.

Zöld hulladék

Fűnyírás, kertrendezés során keletkező szerves növényi maradványok elszállítása (levágott fű, ágak, gallyak, farönkök,stb..                                  Ebbe a konténerbe ne tegyél a zöld hulladékon kívűl más egyebet és földes gyökeret sem.

Az árak az áfát nem tartalmazzák! Az árváltoztatás jogát fenntartjuk!  


Amit nem szállítunk:

veszélyes hulladék

Segítségül felsorolunk néhányat a háztartásokban leggyakrabban előforduló veszélyes hulladékokból 

 • használt sütőolaj
 • akkumulátor, elem
 • kenőolaj
 • higítófolyadék
 • festékek
 • fénycsövek, izzók 
 • növényvédőszerek
 • vegyi anyagok
 • hullámpala,
 • A lista nem teljes, amiben bizonytalan vagy, egyeztesd diszpécserünkkel!
 • Ezenkívűl nem szállítunk ételhulladékot / kommunális hulladékot

Meddig maradhat kint a konténer?

Ameddig szeretnéd!

3-5-7 napos ajánlatainkat megtalálod árlistánkban!

.......de ha tovább szeretnéd hogy maradjon,az sem probléma, csak jelezd Diszpécserünknek!

........vagy hamarabb hozzuk el? Meglesz az is!

.........kiderült hogy még egy konténerre lesz szükséged? Egy úttal megejtjük a  cserét is!

........de jó lenne ha ha az üres konténert sóderrel/murvával megpakolva tudnátok hozni! TUDJUK!


Mehet minden egy konténerbe?

Külön konténert kell bérelni, ha lomtalanítási hulladékot és építési törmeléket is szeretnék elszállítatni? Vagy tehetek mindent egy konténerbe? Lehet hogy még a lomtalanítási hulladékot is szét kell válogatni? NEM FELTÉTLENÜL!

Nézd meg , számodra melyik összeállításunk felel meg a legjobban!

Maradt egy kis építési törmelék az udvaron, szeretnéd ha eltünne, de ahhoz nem elég hogy kitöltse a legkisebb konténert, ugyanakkor javarészt mindenféle lomtól szeretnél megszabadulni? Válaszd a VEGYES HULLADÉK konténerünket. Ebben az esetben olyan lerakóba szállítjuk ahol még dolgoznak vele és szétválasztják az iparilag felhasználható és a környezetre nem ártalmas, de használhatatlan anyagokra.

Költözés? Bútorcsere? Lomtalanítás? Garázsürítés? Mindenféle lim-lom összegyűlt? Akkor a LOM-HULLADÉK konténerünket béreld! Tehetsz bele bútort, szőnyeget, edényeket, stb...minden tárgyat ami számodra értéktelenné vált. Ebbe a konténerbe belekerülhet vegyesen fém, fa üveg, műanyag, papír, egyebek. Minden olyan tárgy ami egy otthon, iroda, céges élettérben felhalmozódik és már nincs szükség rá. Ebbe ne tegyél építési törmeléket, ahhoz a vegyes-konténert rendeld, mert más lerakóba visszük.

Építkezés? Bontás? Tereprendezés? Felújítás? Ha sok építési törmeléked keletkezik úgymint: beton, kő, föld, vakolat, cserép, csempe, kerámia(mosdó kagyló,wc-csövek nélkül) akkor az ÉPÍTÉSI TÖRMELÉK konténerünket vedd igénybe. Azonban ha egyúttal a szigetelő anyagot is szeretnéd elszállítatni ,vagy más egyebet, például zsákban gyűjtötted össze a sittet, mindenképp a vegyes konténert rendeld, mert a lerakó nagyon szigorúan veszi ha borításnál derül ki hogy más is került bele (például PALA) visszapakolja és vissza kell szállítanunk neked, ezenkívűl plusszköltséggel jár(50 000Ft+Áfa ) és ezt sajnos ki kell számláznunk neked. Ezért kérünk, ne felejtsd el jelezni ha mégis változtatnál megrendelésed státuszán mielőtt felvennénk tőled a megtöltött konténert, ekkor csak a különbözetet kell fizetned. Ez így szokott működni!

VESZÉLYES HULLADÉK elszállításához keress olyan céget, aki kifejezetten ezzel foglalkozik!

Kert rendezés? Fa metszés? Sövényvágás? Fűnyírás? Ha egyszerre nagy fazonigazítást készülsz végezni kerted növényein, szükséged lehet a levágott ágak/nyesedékek elszállítására, ha épp nem komposztálsz. Ebben az esetben vedd igénybe ZÖLD HULLADÉK-konténerünket, amellyel elszállítjuk olyan lerakóba a keletkezett zöldhulladékot, amelyet felhasználnak, vagy természetes lebomlása során hasznossá teszik a talaj számára.

Hívd Diszpécserünk:+3620 281 3637

Szolgáltatók a közeledben

A képre kattintva a szolgáltatók saját weboldalára kerülsz. Fedezd fel Őket!

Konténeres hulladékszállítás

most itt vagy az oldalunkon