Megosztás

Expressz Konténer szállítás

Elszállítás aznap!

Konténeres Hulladékszállítás

Nagy mennyiségű lomhulladék

 MAX. 8 ÓRÁS IDŐKERET

1. GÉPI PAKOLÁST MEGVÁRUNK (max. 40 perc)

Díja aktuális díjszabásunk + 10 000 Ft 

2.REGGEL KI - DÉLUTÁN BE (letesszük neked a konténert és amint kész vagy a megtöltésével megerősítheted hogy elvihetjük-ettől függetlenül rögzítünk a megrendeléskor egy délutáni beszállítást)

 Díja aktuális díjszabásunk + 5000 Ft

3.KUKÁS AUTÓVAL addig tartozkodunk a helyszínen, ameddig fel nem vettük az összes hulladékot! Szükség esetén többször fordulunk. Kérj további információt e-mailen vagy telefonon!

Konténer rendelés a megadott időpontra!

Konténer bérlés
Konténer bérlés

Akár építkezésről, akár felújításról, akár lomtalanításról van szó, a konténer rendelés mindegyiknek elengedhetetlen része, hiszen szabályosan csakis konténerben lehet gyűjteni, illetve elszállítani az építési törmeléket és a hulladékot. Sokaknak viszont gondot okoz a konténer rendelés, hiszen a legtöbb szolgáltató csak a napot adja meg, amikor ki-, illetve elszállítja a konténereket, ami miatt viszont gyakorlatilag megáll a munka.

Ha Neked sincs egy egész napod arra, hogy a konténerszállítót várd, fordulj hozzánk bizalommal! Mi 2 órás intervallumot adunk meg, amivel már könnyedén lehet tervezni, és gördülékenyen haladhatnak a munkafolyamatok. Áraink kifejezetten kedvezőek, szolgáltatásunk megbízható, így mindenképp megéri bennünket választanod!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődésedet, és szeretnél időpontra konténert rendelni, vedd fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!

Megosztás
Konténer Diszpécser - Fejér-Szolg Kft. +36 20 281 3637 kontenerdiszpecser@gmail.com Konténeres hulladékszállítás, Földmunkák, bontás és bérbeadás. logo 1223 Budapest, Bíbic u.12.