Kedvezmény Kártya

5% kedvezmény konténeres hulladékszállításra

Váltsd ki ezt a kártyát ha szeretnél konténer rendeléseidkor 5% kedvezményt érvényesíteni. Egy konténernél csak 1 x 5%-ot tudsz érvényesíteni.Felhasználhatod egész évben, maximum 5 alkalommal. Átruházható!

7% kedvezmény konténeres hulladékszállításra

Váltsd ki ezt a kártyát ha szeretnél konténer rendeléseidkor 7% kedvezményt érvényesíteni. Egy konténernél csak 1 x 7%-ot tudsz érvényesíteni.Felhasználhatod egész évben, maximum 5 alkalommal. Átruházható!

10% kedvezmény konténeres hulladékszállításra 

Váltsd ki ezt a kártyát ha szeretnél konténer rendeléseidkor 10% kedvezményt érvényesíteni. Egy konténernél csak 1 x 10%-ot tudsz érvényesíteni.Felhasználhatod egész évben, maximum 5 alkalommal. Átruházható!

15% kedvezmény konténeres hulladékszállításra 

Váltsd ki ezt a kártyát ha szeretnél konténer rendeléseidkor 15% kedvezményt érvényesíteni. Egy konténernél csak 1 x 15%-ot tudsz érvényesíteni.Felhasználhatod egész évben, maximum 5 alkalommal. Átruházható!

Szolgáltatás megrendelése

Kérjük, add meg adataid és a lehető leghamarabb felvesszük veled a kapcsolatot.

Konténer Diszpécser - Fejér-Szolg Kft. +36 20 281 3637 kontenerdiszpecser@gmail.com Konténeres hulladékszállítás, Földmunkák, bontás és bérbeadás. logo 1223 Budapest, Bíbic u.12.