Konténer szállítás

Konténer-rendelés időre!

Konténer bérlés
Konténer bérlés

Sürgősen szeretnél konténert kapni?

 - Most telefonált a kivitelező, hogy holnap reggel már tudnak is kezdeni , csak legyen egy konténer amibe pakolhatnak!  Honnan?! 

 Elfelejtettél konténert rendelni, de a szabadságot már kivetted? Gyorsan rendelni kellene másnapra!  Normális áron!  Honnan?!

Konténer Diszpécser

Konténer rendelés
Konténer rendelés

Időpontra szeretnél konténert kapni?

  - Munkába kell menned, mikor is tudnád átvenni a konténert?!

- Időpontod van ügyintézéshez? Jó lenne tudni mikor ér ide a konténer! 

Beszélj a Diszpécserrel! 

Amennyiben nem érsz el minket telefonon, KÉRJ VISSZAHÍVÁST!

Építési törmelék

Építési törmelékbe betehető:                

 kitermelt föld; kő; beton; tetőcserép; kerámia; csempe

Vegyes konténer

Vegyes konténerbe beletehető:

Fahulladék; fémhulladék; üveg; műanyag; papír; lomhulladék (bútor.ruha,cipő,ágybetét,szőnyeg,textil); zöldhulladék; építési törmelék; stb....

Hol számíthatsz ránk?

1. Kiszállítás időre +5000 Ft (2 órás intervallum*)

*Az intervallumok azt jelentik,hogy előre egyezteted a Diszpécserrel melyik napon melyik intervallumban(például: szerda 8:00-10:00 között szeretnéd átvenni a konténered;vagy csütörtök 13:00-15:00 között). Aznapi járatunkat úgy alakítjuk, hogy ebben az időben át tudjuk adni számodra a konténert.

*Amennyiben nem szeretnél extra szolgáltatást igénybe venni, válaszd alapáras szolgáltatásunk, melynek keretében az általad kért napon 8:00-15:00 között szállítjuk ki konténered.

*Garancia: Ha valamilyen okból kifolyólag (forgalmi akadály, lerakóban való megnyúlt várakozási idő, stb.. miatt mégsem érnénk oda, az időpontra kiszállítás összegére nem leszünk jogosultak. Viszont megajándékozunk 5% kedvezménnyel a következő konténer rendelésed összegéből.



Konténer rendelés a megadott időpontra!

Konténer bérlés
Konténer bérlés

Akár építkezésről, akár felújításról, akár lomtalanításról van szó, a konténer rendelés mindegyiknek elengedhetetlen része, hiszen szabályosan csakis konténerben lehet gyűjteni, illetve elszállítani az építési törmeléket és a hulladékot. Sokaknak viszont gondot okoz a konténer rendelés, hiszen a legtöbb szolgáltató csak a napot adja meg, amikor ki-, illetve elszállítja a konténereket, ami miatt viszont gyakorlatilag megáll a munka.

Ha Neked sincs egy egész napod arra, hogy a konténerszállítót várd, fordulj hozzánk bizalommal! Mi 2 órás intervallumot adunk meg, amivel már könnyedén lehet tervezni, és gördülékenyen haladhatnak a munkafolyamatok. Áraink kifejezetten kedvezőek, szolgáltatásunk megbízható, így mindenképp megéri bennünket választanod!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődésedet, és szeretnél időpontra konténert rendelni, vedd fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!