Az építkezés utáni nagytakarítás legyen profi csapat dolga

2022.10.03

Az építkezés utáni nagytakarítás minden esetben szakszerű segítséget igényel. Az ingatlan valóban kulcsrakész lehet, ha mi takarítunk az átadás előtt!

Az építkezés rendszerint hosszú időt igényel, akár évekbe is telhet, mire az ingatlan készen áll arra, hogy az újdonsült tulajdonosok birtokba vegyék. A várakozás időszaka a legkevésbé sem nevezhető stresszmentesnek és ha a végeredmény sem kifogástalan, az igencsak csalódást keltő érzés. Sok kivitelező cég megfeledkezik ugyanis arról, hogy az ingatlant nem lehet kulcsrakésznek tekinteni, ameddig makacs, az építkezési munkálatok alatt keletkezett foltok tarkítják a felületeket. A megrendelők elégedettsége érdekében nem maradhat el az építkezés utáni nagytakarítás, ami jelentősen emeli a projekt színvonalát.

Természetes, hogy az építkezésből származó törmelék elszállítása megtörténik, mire elkészül az ingatlan, de a festékfoltok és ragasztómaradványok eltávolításához is szakszerű segítségre van szükség. Az építkezés utáni nagytakarítás ugyanis nem csak azt jelenti, hogy eltűnik a finom por a felületekről, hanem az ilyen, igencsak időigényes feladatokat is magába foglalja. Hatékonyan, ugyanakkor kíméletesen kell tisztítani, vagyis a speciális felszerelés, illetve a különféle, erre kifejlesztett készítmények megléte alapvető egy ilyen munkához. Ám az építkezés, vagy akár csak a felújítás utáni nagytakarításhoz pontosan tisztában kell lenni azzal is, hogy melyek az igazán kényes anyagok, és melyik felülethez milyen összetételű tisztítószerrel szabad nyúlni. A karcolások vagy egyéb kisebb, esztétikai sérülések ugyanúgy bosszantóak, mint a makacs szennyeződések, a javítás pedig ráadásul plusz költséggel is jár. Nem mindegy hát, milyen csapat végzi a feladatot, mert el kell ismerni, hogy takarítani bárki tud, viszont az építkezés utáni nagytakarítást csak a profik tudják kifogástalanul végezni.

Ha Ön is tökéletes állapotban szeretné átadni a soron következő ingatlant, és fontos, hogy a megrendelők maximálisan elégedettek legyenek, az építkezés utáni nagytakarítást bízza ránk!

Konténer Diszpécser - Fejér-Szolg Kft. +36 20 281 3637 kontenerdiszpecser@gmail.com Konténeres hulladékszállítás, Földmunkák, bontás és bérbeadás. logo 1223 Budapest, Bíbic u.12.