Építkezés, felújítás utáni nagytakarítás

Építkezés utáni takarítást, felújítás utáni rendezést vállalunk

Az építkezés utáni takarításhoz megtaláltad a segítséget! Építkezés mellett felújításhoz is hívj minket, ha van takarítani való!

Az építkezések sok kosszal járnak, hiszen az építőanyagok széles skáláját használják fel egy ingatlan felépítéséhez és kulcsrakész átadásához. Amikor az utolsó elem is a helyére került, még szükség van az építkezés utáni takarításra. Ennek az elvégzését érdemes profi csapatra bízni. A mi cégünktől az építkezés utáni takarítást is meg tudod rendelni, ehhez kapcsolódóan pedig felújítás utáni takarítást is vállalunk.

A munkánk szervezett, rendelkezünk a precíz kivitelezéshez szükséges eszközparkkal és a kollégáink is megbízhatóan végzik a munkájukat. Nem hagyjuk úgy el a helyszínt, hogy por, törmelék, festékfolt vagy vakolat marad a padlón, falakon, berendezésen.

A szolgáltatásainkról tudj meg mindent, nézd meg a honlapunkon az erre vonatkozó információkat! Egyeztess velünk időpontot és ismerd meg az ajánlatunkat! A honlapunkon megtalálod az elérhetőségeinket, keress minket bizalommal!

Kérj ajánlatot bármilyen épület takarítás szolgáltatásunkra.

Beköltözés előtti nagytakarítás 

Felújítás utáni nagytakarítás

Építkezés utáni nagytakarítás 

Ipari tisztítás 

Konténer Diszpécser - Fejér-Szolg Kft. +36 20 281 3637 kontenerdiszpecser@gmail.com Konténeres hulladékszállítás, Földmunkák, bontás és bérbeadás. logo 1223 Budapest, Bíbic u.12.