Település kereső

Görgess le a "Települések"-hez, kattints és nézd meg ajánlatainkat!

A Zsámbéki-medence a Budai-hegység, a Pilis, a Gerecse hegyvonulatai és az Etyeki-dombság lankái között húzódik, Budapest központjától alig 30 kilométerre a Dunazug-hegyvidék területén. Földrajzi kistájként a Békás-patak vízgyűjtőjéhez tartozó települések területét foglalja magában: Biatorbágy, Budajenő, Herceghalom, Etyek, Páty, Perbál, Telki, Tinnye, Tök, Zsámbék. Tágabb értelemben véve a következő települések is a medencéhez tartoznak: Budakeszi, Gyermely, Mány, Szomor.

Bicske az 1-es elsőrendű főút mentén fekszik, ám központja a régi országút körül terül el. A város határában fut az M1-es autópálya, amelyen egy lehajtó van Bicskén. A várost kisebb mellékút köti össze a 811-es úttal, Csabdival,valamint Mányon át Zsámbékkal. Bicske a környék autóbusz közlekedésének meghatározó központja: Budapest, Mór, Székesfehérvár, Zsámbék valamint a környező települések Páty, Felcsút érhetők el rendszeresen a városból. Konténer rendeléseket a bicskei járás több településén is folytatjuk. Az alábbi táblázatban megkeresheted hogy tudunk-e számodra megfelelő méretű konténert biztosítani arra a településre, ahonnan szeretnéd építkezés ,bontás helyszínéről a sittet (építési törmeléket), kitermelt földet, vegyes hulladékot , lomtalanításból származó vegyeshulladékot, kert illetve parfenntartás során keletkező zöldhulladékot elszállítatni.

KONTÉNER SZÁLLÍTÁS-KONTÉNER RENDELÉS veszélyes és nem veszélyes hulladék egyaránt

PEST VÁRMEGYE ,  FEJÉR VÁRMEGYE  KOMÁROM-ESZTERGOM VÁRMEGYE

HA NEM TALÁLOD A TELEPÜLÉST A KERESŐBEN ÉRDEKLŐDJ TELEFONON ÉS MEGVÁLASZOLJUK KÉRDÉSEDET.

Konténer Diszpécser - Fejér-Szolg Kft. +36 20 281 3637 kontenerdiszpecser@gmail.com Konténeres hulladékszállítás, Földmunkák, bontás és bérbeadás. logo 1223 Budapest, Bíbic u.12.