Földmunka
Földmunka

Földmunka

Bontás
Bontás
Munkagép bérbeadás
Munkagép bérbeadás

Bérbeadás

Tereprendezés, földmunák
Tereprendezés, földmunák

Építkezés,tereprendezés

Kézi és gépi munkaerővel is rendelkezünk különböző földmunkák,  tereprendezés, árokásás, épületbontás, teljeskörű lomtalanítás megszervezésében és akár teljeskörű kivitelezésében is. A keletkezett hulladékot el is szállítjuk.

Próbáld ki ,tégy próbára.A szakmában töltött 25 éves (nevezzem tapasztalanak,vagy tanulásnak)Igazából nem

Árajánlatot kérek!


Amennyiben nem érsz el minket telefonon, KÉRJ VISSZAHÍVÁST!


Földmunka? Bízd ránk!

Gépi földmunka minden mennyiségben - hagyd a gépekre a nehezét, bízz meg bennünket a földmunka elvégzésével!

Gépi földmunkára számtalan esetben lehet szükség, elég csak az építkezésekre, a kertépítésekre, illetve az egyéb tereprendezési feladatokra gondolni. A kézi erővel végzett földmunka csak kis léptékben éri meg, egy nagyobb munka elvégzéséhez már sokkal jobban járunk, ha a gépek erejét vesszük igénybe, hiszen nem csak hatékonyabb, de gyorsabb és olcsóbb is.

Amennyiben gépi földmunkára lenne szükséged, állunk rendelkezésedre! Ám nem csak e feladat ellátásában tudunk neked segíteni, hiszen cégünk komplex feladatokra is felkérhető: a gépek bérbeadásáért gépkezelővel együtt, a gépi földmunkák elvégzéséért, a tereprendezésért, a különféle épületek bontásáért kézi és gépi munkaerővel, valamint a keletkezett hulladék elszállításáért is érdemes bennünket felkeresned!

Ha felkeltettük az érdeklődésedet, és szeretnél bennünket megbízni a fentebb felsorolt feladatok valamelyikével, vedd fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!

Konténer Diszpécser - Fejér-Szolg Kft. +36 20 281 3637 kontenerdiszpecser@gmail.com Konténeres hulladékszállítás, Földmunkák, bontás és bérbeadás. logo 1223 Budapest, Bíbic u.12.