Bontás

vagy terület előkészítés kivitelezéshez

Mindenhez ami felújítást igényel, szükséges  egy előkészítés. Csapatunk a feladat igénye szerinti létszámmal kézi és akár gépi munkaeszközökkel is felszerelve gyorsan és precízen előkészíti a felújításra váró helyszínt. Legyen az egy tetőcsere, fürdőszoba felújítás, régi garázs vagy melléképület elbontása.                                                                                  A bontásból származó hulladékot el is szállítjuk az előkészített területet pedig tisztán átadjuk kivitelezőinek!

Belső válaszfalak 

Tetőszerkezet

Régi sufni, garázs, melléképület 


elérhetőségünk telefonon:

+3620 281 3637

Fürdőszoba

Épület

Árajánlatot kérek!

Épületbontás és bontás hatékonyan

Az épületbontás és a bontás szakszerűen elkészül, ha ránk bízod! A munka hatékonysága a csapaton és az alkalmazott technikán is múlik.

A bontás lehet kézi vagy pedig gépi bontás, attól függően, hogy a helyszínen mire van lehetőség. A nehezen hozzáférhető helyeken vagy a kisebb munkáknál elegendő a kézi megoldás. Az épületbontáshoz általában gépekkel érkezünk, ez a leghatékonyabb és a leggyorsabb módszer. A megrendelő igényei is befolyásolják a választott eszközöket. Ha vannak olyan anyagok, amiket még fel lehet használni, a kézi bontás a célszerűbb. Az épületbontás és a kisebb bontási munkák is magukba foglalják a törmelék összegyűjtését, elszállítását, valamint a helyszín rendezett előkészítését.

A bontásban már releváns tapasztalatot szerzett csapatunk a felújításra, átépítésre, építésre váró helyszínen mindent elbont és elszállít. Neked csak azzal kell foglalkoznod, hogy mi lesz a régi falak és berendezés helyén! A szolgáltatásunkról kérd az árajánlatunkat az elérhetőségeink egyikén!

Konténer Diszpécser - Fejér-Szolg Kft. +36 20 281 3637 kontenerdiszpecser@gmail.com Konténeres hulladékszállítás, Földmunkák, bontás és bérbeadás. logo 1223 Budapest, Bíbic u.12.