Bontási munkák elvégzése konténeres sittszállítással együtt

2022.10.03
A bontási munkák elvégzése akkor teljes, ha a sitt sem marad a helyszínen. Ha minket bíz meg, teljes körű szolgáltatást és alapos munkát kap cserébe!

Lerombolni valamit mindig sokkal egyszerűbb, mint felépíteni, okosan bontani azonban korántsem olyan könnyű feladat, mint amilyennek elsőre látszik. Ha nem a teljes épületet, csak egy-egy részét kell elbontani, például a tetőszerkezetet, akkor azért érdemel nagy figyelmet a feladat, mert úgy kell dolgozni, hogy a megmaradó épületelemek épségben maradjanak. Abban az esetben pedig, ha a komplett épületre vonatkozik a bontási munkák elvégzése, az a munka volumene miatt jelent kihívást. Amellett, hogy a szakszerűség kulcsfontosságú tényező egy ilyen munka esetén, a biztonság és a környezet épségének megóvása is legalább ekkora figyelmet érdemel. Nem kérdés hát, hogy a bontási munkák elvégzését egy felkészült szakemberekből álló csapatra kell bízni, akiknek birtokában van a megfelelő tudás, tapasztalat és géppark.

Amint a bontás a végére ért, kezdetét veheti az építkezés, a kettő között azonban még van egy nagyon fontos feladat, a konténeres sittszállítás. Addig ugyanis nem lehet dolgozni, míg a terület nincs előkészítve az építkezésre, ehhez pedig meg kell szabadulni a bontás során keletkezett hulladéktól. A bontási törmelék jellegéből és mennyiségéből adódóan is szakszerű hulladékkezelést igényel, ennélfogva a szállítás is csak szakemberek segítségével történhet. Ismét keresni kell tehát egy csapatot, akik segítenek megoldani a helyzetet, akiknek a konténeres sittszállítás a szakterületük.

Mit szólna, ha mi azt mondanánk, hogy nem kell két külön céget megbíznia, mert mi mindkét feladatot vállaljuk? A bontási munkák elvégzése szerintünk akkor teljes, ha a konténeres sittszállítás is megtörtént, ezért mi erre vagyunk berendezkedve és mindkettőt szakszerűen, szabályosan végezzük. Ha éppen egy ilyen, átfogó szolgáltatásra van szüksége a következő projekthez, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeink egyikén, és egyeztessük a részleteket!

Konténer Diszpécser - Fejér-Szolg Kft. +36 20 281 3637 kontenerdiszpecser@gmail.com Konténeres hulladékszállítás, Földmunkák, bontás és bérbeadás. logo 1223 Budapest, Bíbic u.12.