Hulladékszállítás cégeknek kedvező feltételekkel

2020.11.26

Legyen szó szinte bármilyen vállalkozásról, szemét mindegyik esetében képződik, csupán a mennyiség más és más. Ha nagyobbról van szó, akkor a hagyományos megoldások nem feltétlenül működnek, ráadásul bizonyos hulladéktípusokat nem lehet csak egyszerűen összeönteni a többivel. A hulladékszállítás cégek számára is elérhető szolgáltatás, amelynek keretein belül az egyedi igényekre is van megoldás.

Cégünk többek között vállalja a hulladékszállítást cégeknek, méghozzá pontosan, megbízhatóan, és ami talán a leglényegesebb: kedvező áron! Amennyiben olyan vállalkozást üzemeltetsz, amelynek működése során nagyobb mennyiségű hulladék gyűlik össze, érdemes bennünket megbíznod annak elszállításával és kezelésével. A gyűjtőedényekben összegyűjtött hulladékot kedvezményesen szállítjuk el a kijelölt lerakóhelyekre.

Ha felkeltettük az érdeklődésedet, és szeretnél megbízni bennünket azzal, hogy a hulladékszállítást céged esetében mi végezzük el, vedd fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!

Konténer Diszpécser - Fejér-Szolg Kft. +36 20 281 3637 kontenerdiszpecser@gmail.com Konténeres hulladékszállítás, Földmunkák, bontás és bérbeadás. logo 1223 Budapest, Bíbic u.12.