Konténer bérlés cégeknek hosszú távra vagy projektekhez!

2021.09.20

A konténer bérlést ajánljuk cégeknek is, ha nagyobb mennyiségben szeretnének hulladékot elszállíttatni. A konténer rendelés általában alkalmanként válik szükségessé, de hosszú távra is indokolt lehet, bizonyos esetekben. Akármelyik eset áll fenn, hozzánk nyugodtan fordulhat!

A konténer bérlés cégeknek is nagyon kedvező áron vehető igénybe. Forduljon bizalommal a mi cégünkhöz, ha a vállalkozásában termelt hulladékot szeretné környezetbarát és törvényes módon gyűjteni, tárolni, valamint elszállíttatni! Mi minden igényre tudunk megoldást kínálni, konkrétabban többféle méretben bérelhetőek nálunk konténerek. A változatos méretű konténerek előnye, hogy minden ügyfelünk megtalálja közöttük azt a tárolót, ami egy alkalomra vagy pedig hosszú távra megfelel ahhoz a hulladék mennyiséghez, amit a szóban forgó idő alatt össze akar gyűjteni.

A konténer bérlést nem felesleges megrendelni például egy költöztetés vagy iroda lomtalanítás alkalmával. Minden hasonló tevékenység során óhatatlanul kiselejteződnek olyan holmik, amikről bebizonyosodik, hogy már nem lehet a hasznukat venni. Ezeket bérelt konténerbe kell gyűjteni és a konténer megtöltését követően a megfelelő helyre szállíttatni.

Az a vállalkozás, ami olyan helyen működik, ahol nincsen igénybe vehető, közös hulladékgyűjtő, jobban teszi, ha szintén a konténer bérlés mellett dönt. A hosszabb időre bérelt konténerbe mindent össze tudnak gyűjteni, ami az irodai munka vagy más jellegű tevékenység következtében hulladékként végzi. A felelős hozzáállással nemcsak a cége hírnevét tudja pozitív irányba terelni, hanem a környezetvédelemben is aktívan részt tud venni.

Amennyiben a konténer bérlés, mint lehetőség felkeltette az érdeklődését, keressen minket bizalommal! A kollégáink azonnal felveszik Önnel a kapcsolatot az ajánlatkérést követően és megbeszélik Önnel a pontos részleteket. A szolgáltatásainkról és az aktuális díjszabásunkról is kérdezhet minket, ha a weboldalunkon szereplő elérhetőségeink egyikén felveszi velünk a kapcsolatot!

Konténer Diszpécser - Fejér-Szolg Kft. +36 20 281 3637 kontenerdiszpecser@gmail.com Konténeres hulladékszállítás, Földmunkák, bontás és bérbeadás. logo 1223 Budapest, Bíbic u.12.