Konténer bérléssel a tiszta környezetért!

2021.11.25

A konténer bérlés alapvető oka nem más, mint a környezet védelme. Ne feledkezzen meg arról, hogy felelősséggel tartozik a környezettel szemben!

A lakossági ügyfeleknek és a cégeknek is ajánljuk a konténer bérlést bármilyen szemét, sitt vagy lim-lom elszállításához, illetve összegyűjtéséhez. Lakossági konténer bérlést általában alkalmi jelleggel szoktak igénybe venni az ügyfelek. A szervezett szemétszállítás megoldja a kommunális hulladék begyűjtésének és kezelésének problémáját. Vannak azonban olyan alkalmak, amikor a kihelyezett szemetes nem bizonyul elég nagynak vagy egyszerűen csak nem lehet minden típusú hulladékot belerakni. Az építkezés, felújítás sitt felhalmozódásával jár, ezt nem lehet a háztartási hulladékot gyűjtő szemeteskukákba rakni. Ugyanígy a lomtalanításhoz sem megfelelő a szemeteskuka, csak a konténer bérlés jelent megoldást a már felesleges holmik eltüntetésére.

A konténer bérlés a lakossági ügyfeleken túl a cégeknek is nagyon praktikus lehetőség, hiszen nagy mennyiségű hulladékkal is számolhatnak, akár napi szinten. Természetesen a céges megbízásoknál már a rendszeres, hosszú távra szóló konténer bérlés és szállítás is indokolt lehet. Nincs is annál szomorúbb látvány, amikor egy cég telephelyén vagy a raktár mellett az összedobált, egyre csak halmozódó szemét kupaccal nem kezdenek semmit. Ez a cégeknek nagyon rossz hírét keltheti, hiszen nem vállalnak felelősséget a saját maguk termelt hulladékért és nem törődnek a környezetvédelemmel. A megfelelő méretben és darabszámban biztosítunk minden megrendelőnknek konténert ahhoz, hogy semmilyen hulladék ne kerüljön oda, ahová az nem való. A megtelt konténereket elszállítjuk és azok tartalmát a kijelölt helyeken szelektálják, majd feldolgozzák.

A konténer bérlésről minden információt megtudhat, csak kapcsolatba kell lépnie a csapatunkkal. Keressen minket bizalommal a honlapunkon szereplő elérhetőségeken! Kérjen személyre szóló árajánlatot a tőlünk kölcsönözhető konténerekre, illetve a szolgáltatásainkra! 

Konténer Diszpécser - Fejér-Szolg Kft. +36 20 281 3637 kontenerdiszpecser@gmail.com Konténeres hulladékszállítás, Földmunkák, bontás és bérbeadás. logo 1223 Budapest, Bíbic u.12.