Konténer rendelés és sittszállítás a környezet védelmében!

2021.03.08

A konténer rendelés szükségszerű megoldás a környezet védelmében is! A tavasz kedvez az olyan munkáknak, amik építkezéssel vagy bontással járnak. Sokan ilyenkor kezdenek bele a kert rendezésébe, az udvar rendbe tételébe, elindulnak a nyaraló renoválások, az építkezésekről és a hozzájuk kapcsolódó bontásokról már nem is beszélve. Mi a közös ezekben a projektekben? Nem nehéz kitalálni, mert ahogyan halad előre a munka, úgy gyűlik fel egyre több és több hulladék is. A konténer rendelés segít abban, hogy a sittet, zöld hulladékot vagy akár a veszélyes kategóriába tartozó hulladékot is megfelelő módon gyűjtse, tárolja, ameddig kell és aztán a szabályok szerint szállíttassa el.

A hulladék lerakásra szigorú szabályok vonatkoznak, amiknek az egyik célja az, hogy a környezetet óvja a szemét okozta károktól. A konténer rendeléssel tehát Ön betartja a szabályokat és a bolygót is óvja a hosszú távon ható, visszafordíthatatlan károktól. Sokan döntenek mégis úgy, helytelenül, hogy a konténer rendelésen spórolnak és a munkálatok mellett felhalmozódott hulladékot csak kirakják valahol a természetben. Ez a viselkedés rendkívül káros és nem mellékesen komoly bírsággal is jár. Gondoljon bele, hogy mennyire ronda látvány az erdő szélén, patak parton, mezőn éktelenkedő szeméthalom, amit az emberek lustaságból, felelőtlenségből otthagynak! A természetben ezeknek a dolgoknak a nagy része nem bomlik le, hosszú évtizedeken át megmarad és mérgezi az élővilágot. A kint hagyott hulladékra akár 100 ezer forintnyi bírságot is kiszabhatnak, ha megtalálják a bűnöst. Legyen felelősségteljes, óvja a bolygót és válassza az illegális hulladék lerakás helyett inkább a konténer rendelést!

Forduljon bizalommal a cégünkhöz és rendeljen konténert az aktuális munkákhoz szükséges méretben és darabszámban szállítással! A hulladék fajtája szerint is külön konténer kell a vegyes és az elkülöníthető hulladéknak. A honlapunkon minden információt megtalál, de ha kérdései vannak, az elérhetőségeinken keresse kollégáinkat!

Konténer Diszpécser - Fejér-Szolg Kft. +36 20 281 3637 kontenerdiszpecser@gmail.com Konténeres hulladékszállítás, Földmunkák, bontás és bérbeadás. logo 1223 Budapest, Bíbic u.12.