Konténeres hulladékszállítás cégeknek és lakossági megbízásra is

2021.11.25

Konténeres hulladékszállítással foglalkozunk, a szállítás lehet rendszeres vagy alkalmi megbízás is! A szemétszállításra szerződtessen profikat!

A hulladék termelés lakossági szinten és céges szinten egyaránt jelen van. Rendszeresen termelődik szemét, több fajta is, amitől úgy kell megszabadulni, hogy az ne veszélyeztesse a környezetet. A szervezett szemétszállításnak is ez a célja. A kijelölt helyekre összegyűjtött hulladékot szállítóautókba teszik és elviszik olyan telepre, ahol nem jár a környezet szennyezésével a hulladék lerakása és tárolása. Amit lehet, feldolgoznak és újrahasznosítanak, köszönhetően a szelektív hulladékgyűjtésnek.

A konténeres hulladékszállításnak megvan az az előnye, hogy a megbízók számolni tudnak a rendszerességgel vagy az előre egyeztetett időpontokkal. A megbeszélt szállítási időpontban egy előre tervezhető hulladék mennyiséggel tudnak számolni a szállítók és a megrendelők is. Ennek alapján már el lehet dönteni, hogy hány kihelyezett konténerre van szükség és milyen időközönként történjen a konténeres hulladékszállítás.

A konténeres hulladékszállítás szolgáltatását elvégezzük cégek számára, a munka folyamatok során összegyűlt, különböző típusú hulladékot szelektálva elvisszük a helyszínről. Ehhez kapcsolódóan a lakossági ügyfeleket is örömmel kiszolgáljuk és az igényekhez igazítva szintén végzünk konténeres hulladékszállítást.

Az építési hulladék, a zöld hulladék, lomtalanításból származó hulladék vagy speciális hulladék is szóba jöhet, a gyűjtés és a biztonságos szállítást is megoldjuk. A konténeres hulladékszállítást azoknak az ügyfeleknek javasoljuk igénybe venni, akiknek a városi szemétszállítás szolgáltatása nem elég. Gyakrabban van szüksége a szállításra, több szemetet termel vagy alkalmanként nagyobb mennyiségtől kell megszabadulnia? Segítünk a tisztaság fenntartásában és a profi szemét kezelésben Önnek is!

Keressen minket haladéktalanul az egyik elérhetőségünkön és kérjen egyedi árajánlatot konténeres hulladékszállításra tőlünk!

Konténer Diszpécser - Fejér-Szolg Kft. +36 20 281 3637 kontenerdiszpecser@gmail.com Konténeres hulladékszállítás, Földmunkák, bontás és bérbeadás. logo 1223 Budapest, Bíbic u.12.