Konténeres hulladékszállítással a szemétégetés ellen

2021.04.06

A konténeres hulladékszállítás mindenki számára elérhető, környezetvédelmi szempontból is megfelelő módja a zöldhulladéktól való megszabadulásnak.

A szakemberek régóta hangsúlyozzák, hogy a kertben összegyűlt zöldhulladék elégetése súlyos környezetszennyezéssel jár. Ilyenkor ugyanis a füsttel rengeteg mérgező anyag és szálló por kerül a levegőbe, ami ugyan eloszlik a légkörben, de egészségtelenné teszi a levegőt. Szerencsére ma már van más megoldás az égetés helyett: a konténeres hulladékszállítással gyorsan és egyszerűen, környezetszennyezés nélkül szabadulhatunk meg a keletkező hulladéktól.

Teljesen természetes, hogy a tavaszi kerti munkák során sok zöldhulladék keletkezik, hiszen sok fának ilyenkor esedékes a metszése. Régebben szinte magától értetődő volt, hogy ezt az emberek elégették, azonban a konténeres hulladékszállításnak köszönhetően napjainkban már teljesen környezetbarát módon is megszabadulhatunk a lemetszett gallyaktól. Sajnos az is előfordul, hogy valaki a kiselejtezett lomoktól próbál égetéssel megszabadulni, azonban ez rendkívül súlyos környezetszennyezéssel jár, hiszen a lomokban nem csak természetes anyagok találhatóak, hanem például műanyag is, aminek az égése során rengeteg toxikus anyag kerül a levegőbe. Azért, hogy ezt elkerüljük, érdemes inkább a konténeres hulladékszállítás mellett dönteni. Cégünk ezzel kapcsolatban teljes körű szolgáltatással áll rendelkezésére, így Önnek csak annyi a dolga, hogy az általunk biztosított konténerbe gyűjti össze a hulladékot, mi pedig gondoskodunk az elszállításáról és a környezetvédelmi előírások szerinti kezeléséról. A konténeres hulladékszállítást elérhető áron biztosítjuk, így nem kell súlyos anyagi tehertől sem tartania, ha hozzánk fordul.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, és úgy döntött, hogy igénybe veszi a konténeres hulladékszállítást, ne habozzon, a részletekkel kapcsolatban forduljon bizalommal hozzánk akár még ma! Munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére a honlapunkon megadott elérhetőségeink bármelyikén! 

Konténer Diszpécser - Fejér-Szolg Kft. +36 20 281 3637 kontenerdiszpecser@gmail.com Konténeres hulladékszállítás, Földmunkák, bontás és bérbeadás. logo 1223 Budapest, Bíbic u.12.