Bicskei járás konténer rendelés

2019.09.06

 

Bicske az 1-es fő út mentén fekszik, központja a régi országút körül terül el.A város határában fut az M1-es autópálya, amelyről van lehajtó Bicskére. A várost kisebb mellékút köti össze a 811-es úttal, Csabdival,valamint Mányon át Zsámbékkal. Bicske a környék autóbusz közlekedésének meghatározó központja: Budapest, Mór, Székesfehérvár, Zsámbék valamint a környező települések Páty, Felcsút érhetők el rendszeresen a városból.

    

 

Konténer rendeléseket a bicskei járás több településére is felveszünk. Az alábbi felsorolásban megnézheted hogy tudunk-e számodra megfelelő méretű konténert biztosítani arra a településre, ahonnan szeretnéd építkezés helyszínéről a sittet (építési törmeléket), kitermelt földet, vegyes hulladékot , lomtalanításból származó vegyes hulladékot, kert illetve park fenntartás során keletkező zöld hulladékot elszállítatni.

     

Konténer Diszpécser - Fejér-Szolg Kft. +36 20 281 3637 kontenerdiszpecser@gmail.com Konténeres hulladékszállítás, Földmunkák, bontás és bérbeadás. logo 1223 Budapest, Bíbic u.12.