Teljes körű lomtalanítás: rendelj hozzá konténert!

2020.12.18

Lomtalanítás igény szerinti időpontban, akár aznap, konténerrendelés segítségével, kedvező áron, akár adott időpontban is!

Lomtalanítás csak egyszer kerül megrendezésre egy évben az önkormányzatok által, ám sokak számára nem megfelelő az időpont, vagy egyszerűen csak lemaradnak róla, de az is előfordul, hogy váratlanul van szükség nagyobb mennyiségű lom kipakolására. Ilyenkor a konténeres lomtalanítás az egyetlen megoldás.

Amennyiben hozzánk fordulsz, rövid időn belül, akár már aznap megérkezhet hozzád a konténer, és így gyorsan, hatékonyan, valamint szabályosan szabadulhatsz meg a felhalmozott régi bútoroktól és egyéb kacatoktól, amelyekre nincs már szükséged. Áraink kedvezőek, szolgáltatásunk pedig megbízható, így mindenképp érdemes mellettünk döntened!

Ha felkeltettük az érdeklődésedet, és szükséged lenne egy, vagy akár több konténerre is a lomtalanításhoz, illetve, ha kérdésed lenne szolgáltatásunkkal, vagy árainkkal kapcsolatban, fordulj hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

Konténer Diszpécser - Fejér-Szolg Kft. +36 20 281 3637 kontenerdiszpecser@gmail.com Konténeres hulladékszállítás, Földmunkák, bontás és bérbeadás. logo 1223 Budapest, Bíbic u.12.