Vegyes konténer rendelése bármilyen hulladékhoz

2020.12.18

Vegyes konténerek rendelése rövid határidővel, kedvező áron, akár már aznap is!

A vegyes konténerek rendelésére akkor van szükség, ha nem csak egyféle hulladék várható. Ilyen lehet például egy épület teljes elbontása, vagy egy teljes körű felújítás, ahol a törmeléken túl vezetékek, csövek, nyílászárók és egyéb hulladékanyagok is kidobásra kerülnek, de egy pince, vagy tároló kiürítéséhez is vegyes konténert kell rendelni.

Cégünknél vegyes konténert is rendelhetsz, ha arra van szükséged, ám fontos, hogy a vegyes hulladékhoz mindenképp ezt rendeld, mert a tartalma más elbánást igényel, mint például az építkezési törmelék esetében. Amennyiben bennünket választasz, akár már aznap megérkezhet a konténer a kijelölt helyre, így akkor sem szenved késedelmet a munka, ha csak az utolsó pillanatban, vagy épp az után jut eszedbe, hogy konténer rendelésére lenne szükséged.

Ha felkeltettük az érdeklődésedet, add le konténerrendelési igényedet megadott elérhetőségeink egyikén, ahol kérdéseidet is megválaszoljuk!

Konténer Diszpécser - Fejér-Szolg Kft. +36 20 281 3637 kontenerdiszpecser@gmail.com Konténeres hulladékszállítás, Földmunkák, bontás és bérbeadás. logo 1223 Budapest, Bíbic u.12.