Felújítás utáni takarítás szakszerűen

2022.08.04

A felújítás utáni takarítás a munka utolsó fázisa! Hívjon minket építkezéshez, felújításhoz is, ha takarító brigád megbízható munkájára van szükség!

A felújítás valami újat, szépet, modernebbet hoz létre, a régiből. Kaphat új külsőt egy fürdőszoba, ahol már elavult és csúnya berendezés foglalja a helyet, készülhet egy tágasabb és világosabb konyha, de egy teljes ingatlan is áteshet ráncfelvarráson. A festés, burkolás, a vezetékek cseréje vagy a nyílászárók cseréje is egy korszerűbb, stílusosabb lakást vagy irodát eredményez. Ezzel azonban még nincsen vége egy projektnek, mert a takarítás még hátra van.

A felújítás utáni takarításra azért van szükség, mert a munkások bizony tetemes mennyiségű koszt hagynak maguk után. Nekik nem feladatuk tisztán ott hagyni a helyszínt, de valakinek meg kell csinálni a takarítást. Egy ilyen feladat nagy kihívás, ezért profi szakemberekre kell bízni. A felújítás utáni takarításnak ne kezdjen neki egyedül, inkább hívjon minket!

A felújítás utáni takarítás mellett az építkezés utáni takarítás is a szolgáltatásaink közé tartozik. A padló, a falak, a nyílászárók, a csövek és a burkolatok is igénylik az alapos tisztítást, hogy ne maradjon szennyeződés, csúnya foltok a helyszínen. Az átlagos takarítószereknél többre van szükség, de a kitartás is jól jön ilyenkor.

Forduljon hozzánk és mi elvégezzük igény szerint a felújítás utáni takarítást vagy az építkezés utáni takarítást! A helyszín hamarosan már valóban átadásra készen várja, tisztán és ragyogóan. A takarítás hatékonyan elkészül, de a megszerzett gyakorlatunk garantálja, hogy nem teszünk kárt az új felületekben. A nehezen eltávolítható szennyeződéseket eltüntetjük, legyen az festék vagy ragasztócsík maradék.

Bármelyiket is választja, a felújítás utáni takarítást vagy az építkezést követőt, azt garantálni tudjuk, hogy elégedett lesz a csapatunk munkájával és a cégünk szolgáltatásával. A honlapunkon szerepel minden elérhetőségünk, azonnal fel tudja venni velünk a kapcsolatot, ha takarító brigádod keres!

Konténer Diszpécser - Fejér-Szolg Kft. +36 20 281 3637 kontenerdiszpecser@gmail.com Konténeres hulladékszállítás, Földmunkák, bontás és bérbeadás. logo 1223 Budapest, Bíbic u.12.