Konténeres sittszállításhoz is válassz bennünket!

2024.01.02

Egy lakásfelújítás, vagy építkezés, melléképületek, vagy akár egy komplett épület lebontása nem egyszerű feladat, ráadásul rengeteg hátramaradó anyaggal és utómunkával jár, a munkálatok után visszamaradt hatalmas mennyiségű sitt pedig ott tornyosul az udvaron, vagy belső munkák esetében a ház lakóterében. Nem érdemes a sittet zsákokba gyűjteni, majd hosszadalmasan, több fordulóval elszállítani a kijelölt lerakóhelyre, hiszen többe kerül az üzemanyag, mint a konténeres sittszállítás megrendelése.

Amennyiben hozzánk fordulsz a konténeres sittszállítással kapcsolatban, kifejezetten kedvező árakra számíthatsz, így nem csak egyszerűen szabadulhatsz meg a felhalmozódott hulladéktól, de lényegesen olcsóbban is oldhatod meg, mintha magad szállítottad volna azt el. Szolgáltatásunk megbízható, kollégáink pontosak, így már csak emiatt is érdemes bennünket választanod!

Ha konténeres sittszállításra lenne szükséged, illetve, ha kérdésed lenne, vedd fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!

Konténer Diszpécser - Fejér-Szolg Kft. +36 20 281 3637 kontenerdiszpecser@gmail.com Konténeres hulladékszállítás, Földmunkák, bontás és bérbeadás. logo 1223 Budapest, Bíbic u.12.